Zondags Leesvoer

Mijn kleine (want maar drie items, maar wel veel worden alles bij elkaar) zondagse rondje leesvoer opent met maar liefst 2 bijdragen van Hip&Hot. Eentje over de afgezaagde, clichématige en onnodige onrust veroorzakende vraag Slaapt ze al door?, en de andere over de gebeugten van een groot gezi. Als moeder van vijf, spreekt mij dit zeer aan. En, slaapt ze al door? En, slaapt ze al door? – Hip & Hot – blogazine Een dag uit het leven van een moeder met 4 kids Een dag uit het leven van een moeder met 4 kids – Hip & Hot – blogazine Een heel ander thema is dat van de boze reacties op een blg over iets waar je als blogger een uitgesprken mening hebt. Ook daarin kan ik mijzelf zeker herkennen. Mogelijk pik ik het idee nog eens, maar eerst deel ik het origineel met jullie. I get a lot of people angry that I speak out against extinction sleep training because it “worked” for them. I thought I’d start a post that allows me to “How Dare You Judge Me For Sleep Training!”: Comments and Responses | Evolutionary Parenting | Where History And Science Meet Parenting

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.