Eurolac Winkel

De winkel is onderverdeeld in 4 categoriën (te vinden in het menu in de rechter sidebar): Borstvoeding ondersteuning, boeken en informatie, B2B en uitgelicht. Het basisassortiment is te vinden onder de categorie Borstvoeding ondersteuning. De afdeling Boeken en informatie bestaat uit e-mail en medicijn consulten, Eurolac boeken, informatiematerialen en boeken van derden. B2B betekent Business to Business en is een groothandelsafdeling voor wederverkopers, lactatiekundigen en andere zorgverleners of zorgwinkels. Uitgelicht bevat enkele artikelen waar we je aandacht extra op willen vestigen, bijvoorbeeld omdat ze nieuw zijn of veel gevraagd.

Eurolac Lactatiekunde Winkel heeft een zorgvuldig samengesteld assortiment hulp- en ondersteunende middelen bij borstvoeding, educatieve materialen en boeken. Je vindt hier vooral artikelen die elders niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Mis je nog artikelen? Laat het weten via het contactformulier en we zullen zien of er een mogelijkheid is het in het assortiment op te nemen.

Winkelsluiting!

In principe is de winkel altijd geopend voor winkelen en bestellen. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00u (op vrijdag voor 12:00u) binnen zijn worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Het kan voorkomen dat er niet wordt uitgeleverd. Waar mogelijk wordt dit op deze plaats ruim van te voren aangekondigd.

In januari 2017 zijn er geen afwijkende winkelsluitingen voorzien.

In februari zijn er twee weken met uitgebreidere sluitingstijden voor praktijk en winkel:

  • Tijdens week 6 (6-10 februari) zijn winkel en praktijk beperkt bereikbaar wegens werken aan een project. 
  • Tijdens de NegenMaandenBeurs (22-26 februari) zijn winkel en praktijk volledig gesloten.

Mocht de winkel gesloten zijn en je hebt je producten sneller nodig, probeer dan eens een van de andere verkooppunten.

Enkele lactatiekundigen, verloskundigen en kraamzorginstellingen hebben ook een voorraad van Eurolac Lactatieknde producten. Vraag ernaar!