Pre- en postnataal pakket

Eurolac Lactatiekunde biedt een uniek pakket voor lactatiekundige zorg tijdens de zwangerschap en direct na de bevalling. Deze dienst is beschikbaar voor alle zwangeren in  de postcode gebieden 54 tot 58.
Met dit pakket kun je er van op aan dat je goede informatie vooraf krijgt en optimale begeleiding in de eerste kritieke dagen. Voor aanstaande moeders die bang zijn voor wat er op ze af zal komen na de bevalling en daarvoor persoonlijke begeleiding willen, voor aanstaande moeders die een eerdere negatieve borstvoedingservaring hadden en voor vrouwen die zich willen voorbereiden op het voeden van kind dat zij niet zelf dragen en baren (geïnduceerde lactatie).

Pakket

Standaard:
1 prenataal consult (duur ca. 45 minuten) met
* anamnese
* borstonderzoek
* informatie
1 kraambedbezoek binnen 48 uur (duur ca. 45 minuten) met
* observatie van het aanleggen
* onderzoek van de baby
* informatie
extra indien nodig:
vervolg consult
telefonische / e-mail opvolging

Pre- en postnataal pakket als origineel en waardevol cadeau

Verzeker een aanstaande moeder in je omgeving van uitstekende begeleiding bij borstvoeding.
Vul het aanvraagformulier in en vul bij “Opmerkingen” de gegevens van de schenker in, na de zinsnede: “dit pakket is een cadeau van ”

De naam en adres gegevens opgegeven in het formulier zijn die van de zwangere die de lactatiekundige zorg zal ontvangen.

Aanvragen en betalen

Kosten

De volledige verzekering kost € 160,00 bij betaling in 12 termijnen van €12,50, €140,00 bij betaling in 2 termijnen en €120,00 bij betaling ineens. Voor cliënten buiten een straal van 25 om Helmond geldt een tarief van €175 in een keer te betalen.

Aanmelden

Via het online het aanvraagformulier. Wanneer de aanvraag is geaccepteerd, zult u gevraagd worden om uw bank opdracht te geven tot automatische betaling van de 12 maandelijks of 2 zesmaandelijks betalingen of om het gehele verschuldigde bedrag in een keer over te maken op IBAN NL42TRIO0197800033 tnv Eurolac Lactatiekunde te Helmond  onder vermelding van ”Pre- en postnataal pakket” , het cliëntnummer dat zal worden aangemaakt en de naam van de client.

Pre- en postnataal pakket

Eurolac Lactatiekunde biedt een uniek pakket voor lactatiekundige zorg tijdens de zwangerschap en direct na de bevalling. Deze dienst is beschikbaar voor alle zwangeren in de postcode gebieden 54 - 58. Met dit pakket kun je er van op aan dat je goede informatie vooraf krijgt en optimale begeleiding in de eerste kritieke dagen.

Met dit pakket kun je er van op aan dat je goede informatie vooraf krijgt en optimale begeleiding in de eerste kritieke dagen. Voor aanstaande moeders die bang zijn voor wat er op ze af zal komen na de bevalling en daarvoor persoonlijke begeleiding willen, voor aanstaande moeders die een eerdere negatieve borstvoedingservaring hadden en voor vrouwen die zich willen voorbereiden op het voeden van kind dat zij niet zelf dragen en baren (geïnduceerde lactatie).

    Ik wil me verzekeren van goede lactatiekundige hulp tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Met dit pakket heb ik recht op tenminste 1 prenataal consult en tenminste 1 kraambedbezoek. Daarnaast en daarna vervolgconsulten in persoon of per telefoon of e-mail, waar en wanneer nodig.
    Ik ben me ervan bewust dat de hulp van een lactatiekundige alleen geen garantie kan zijn voor een perfect verlopende borstvoedingperiode en dat de begeleiding door een lactatiekundige niet in de plaats kan komen van eventueel nodige medische en verloskundige zorg.
    Ik verbind me tot het betalen van € 160,00 bij betaling in 12 termijnen van €12,50 €140,00 bij betaling in 2 termijnen €120,00 bij betaling ineens Of €175 ineens indien buiten een straal van 25 buiten Helmond
  • Geef de naam van de verloskundige praktijk en de vestigingsplaats en indien van toepassing het ziekenhuis waar de bevalling zal plaatsvinden.