Eurolac, praktijk voor lactatiekunde

Wegens drukke werkzaamheden aan een diverse grote projecten is het alleen mogelijk om afspraken te plannen op woensdagen en vrijdagen. Het woensdag-spreekuur-zonder-afspraak komt tot nader order te vervallen. Huisbezoeken kunnen niet worden ingepland.


Wegens aanwezigheid op de Negen Maanden Beurs is de praktijk van 20 tot en met 25 februari 2018 gesloten en ben ik niet bereikbaar. Ik ben te vinden in een van de voedingsstands voor koffie of thee met een praatje, je kunt er voeden en kolven en advies vragen.

Dank je wel voor je bezoek.

Eurolac, praktijk voor lactatiekunde werkt op verschillende manieren om zoveel mogelijk moeders en hun kinderen te kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen bij het geven van borstvoeding. Hoewel het geven en nemen van de borst natuurlijke, ingeboren vaardigheden zijn die elke moeder en kind zouden moeten kunnen, zijn er omstandigheden waarin het allemaal toch niet vanzelf gaat. De hulp en steun van een lactatiekundige kan dan net zijn wat je nodig hebt. Soms kun je volstaan met vragen en antwoorden per email of telefoon, eventueel met een foto of filmpje erbij, soms is het nodig dat de lactatiekundige de situatie kan zien en waar nodig praktische hulp biedt. Soms kun je het nodig hebben om al voor je kind geboren is te zorgen voor informatie en begeleiding. Dat kan bij Eurolac via een pre- en postnataal pakket.

Is er geen plaats in de kalender binnen de termijn die je zoekt of ben ik niet bereikbaar, neem dan contact op met collega Stefan Kleintjes, lactatiekundige en kinderdiëtist.

Wil je een huisbezoek in de regio Helmond – Eindhoven en ik ben niet beschikbaar, dan kies je hier uit een ruim aanbod van collega’s in de regio.

Afspraken voor consulten kunnen online door de client zelf worden gemaakt. Bij de opties voor consulten worden de prijzen daarvoor duidelijk vermeld. Het maken van een afspraak houdt een betaalverplichting in.

Annuleren van afspraken tot aan het tijdstip van de afspraak is mogelijk, zonder kosten. Indien een afspraak niet wordt nagekomen zonder annulering wordt een factuur verstuurd voor de geboekte tijd.

Intakeformulier voor persoonlijk consult

Je hebt een afspraak gemaakt voor een telefonisch consult, of voor een persoonlijk consult bij jou thuis of in de praktijk, of je bent van plan naar het inloopspreekuur te gaan. Om geen tijd te verdoen aan administratieve bezigheden, kun je alvast dit intakeformulier invullen zodat je gegevens direct in je dossier kunnen worden ingevoerd.

Uiteraard worden je privacy gevoelige gegevens nooit doorgegeven aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Onderaan kun je aangeven of je het goed vind om je anonieme gegevens te gebruiken voor onderzoek of onderwijs.

 • Beschrijf in het kort de reden voor het consult
 • Als je van plan bent naar het spreekuur zonder afspraak te komen, geef dan aan welke dag je denkt te komen
 • :
 • Rij toevoegen
  Geef aan bij welke lactatiekundige je eerder was en wanneer dat (ongeveer) was. Neem voor elke consultatie een nieuwe regel
  Ik geef toestemming de gegevens van dit consult anoniem te gebruiken voor onderzoek- of onderwijsdoeleinden
  Ik geef toestemming eventueel te maken beeldmateriaal te gebruiken voor onderzoek- of onderwijsdoeleinden
 • Ben je door iemand naar Eurolac verwezen, zo ja, door wie, zo nee, hoe heb je Eurolac gevonden?
 • Indien zwanger, uitgerekende datum. Omschrijf ''Anders''
 • Rij toevoegen
  Geef van elk van je kinderen naam, geboortedatum, geslacht en borstvoeding nu, gehad of geen. Begin met het kind voor wie het consult is. Maak voor elk kind een nieuwe regel.
 • Geef ook aan op welke dag na de geboorte dit was
 • Geef ook aan op welke dag na de geboorte of op welke datum dit was. Vul zo mogelijk de groeigegevens in op de app graphico (Apple of Android) en neem houd dit bij de hand