Negen Maanden Beurs 2018

Mijn eerste Negen Maanden Beur ervaring was twee jaar geleden. Een relatief kleine stand van Moedermelk Netwerk /  De Borstkolfwinkel.  Vijf dagen op en neer soms met de auto soms met de trein. Ik was gesloopt. ”Daar stond ik dan op de 9 Maanden Beurs. Niet dat ik nooit eerder op een beurs stond, maar dit was toch even van een heel andere orde” schreef ik. Inmiddels doe ik vrijwel geen andere beurzen meer, alleen nog deze. Vorig jaar had ik het beter aangepakt en verbleef ik tussendoor in een hotel. Evengoed gesloopt aan het eind, mede door mijn niet geschikte schoenen (onder aan).

Die eerste ervaring, die relatief kleine eerste stand, leidde tot een inzamelingsactie om een mooiere, grotere borstvoeding stand neer te kunnen zetten, met stromend water. Er kwamen maar liefst twee voedingsruimtes, in hal 8 en hal 9, maar zonder stromend water. We moesten tot onze schande moeders naar de toiletten verwijzen om hun spullen om te spoelen.

Na goed onderhandelwerk van collega Chella van Moedermelknetwerk hebben we dit jaar weer twee voedingslounges, een in hal 8 en een in hal 9, (de derde in hal 11 wordt bemensd door collega’s van een andere kolf leverancier) met stromend water.

Dag 1 zit erop. Wie gaan we nog mogen begroeten in de volgende vier dagen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eurolac Lactatiekunde werkt samen met