Eindejaars Feest in de WebWinkel

December Feestmaand. Allemaal gelegenheden om mensen te verwennen met cadeautjes en gezellig samen te zijn. Voor Eurolac Lactatiekunde is deze maand extra feestelijk, want het is de maand die 10 jaar Eurolac Lactatiekunde vol maakt. Per 1 januari 2008 werd Eurolac Lactatiekunde ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, 31 december 2017 markeert dus de afronding van de eerste 10 jaar.

Reden voor een feestje.

Het eerste deel van het feest is een kortingscode om 10% korting te krijgen op al je aankopen in de WebWinkel. De code FEEST17 is geldig vanaf nu tot de laatste dag dat de winkel open is in 2017. Vergeet niet je code te gebruiken. De code is keer op keer opnieuw te gebruiken tot en met 28 december 2017. Kies Bijvoorbeeld een boek om cadeau te geven, of een consult voor een nieuwe mama.

Naast boeken en consulten zijn er ook de Eurolac Lactatiekunde verzorgingsproducten, zoals de balsem Gold Medal, de verzorgingswol en de lekkere kruidenthee Mama’s Thee. Bij de verzorgingswol is ook een wasnet te koop en bij de thee een thee-ei. Bij aankoop van 2 pakjes thee is het thee-ei gratis. Vraag het op bij de opmerkingen!

Cadeauconsult is een nieuwe optie! Koop in de WebWinkel een consult naar keuze en vul het cadeauconsult formulier in. De ontvanger krijgt binnen 24 uur bericht en kan het cadeau naar eigen wens verzilveren.

In de WebWinkel zijn 4 verschillende consulten te boeken, die elk ook als cadeau kunnen worden gegeven. Informatie staat op elke productpagina.

En het laatste nieuwtje:

Er komt binnenkort is een pagina met alle wederverkopers van Eurolac LactatiekundeWebWinkel producten.

BESTELLINGEN

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00u (op vrijdag voor 12:00u) binnen zijn worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Bij incidentele winkelsluiting kan worden besteld, maar de uitlevering volgt de eerstvolgende werkdag op volgorde van binnenkomst. Bij volledige winkelsluiting kan niet worden besteld.

Ga nu direct naar de Eurolac Lactatiekunde WebWinkel

LET OP!


Geen uitlevering op de volgende dagen in  december 2017:

Dinsdag 12 december

Vrijdag 15 december

Vrijdag 22 tot en met 26 december

Vrijdag 29 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eurolac Lactatiekunde werkt samen met