Eurolac Lactatiekunde levert diensten, producten en hulpmiddelen ter ondersteuning van borstvoeding. Eurolac Lactatiekunde werkt volgens de WHO Code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor borstvoeding/moedermelk en volgens de ILCA Standards of Practice en de IBLCE Code of Ethics.

Aanvullende voorwaarden

Aansprakelijkheid

Eurolac Lactatiekunde, Eurolac Webwinkel en Gonneke van Veldhuizen-Staas, IBCLC kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor enige schade die ontstaat als gevolg van de wettelijk verplichte onvoldoende etikettering of beschrijving van geleverde diensten of producten.

Eurolac lactatiekundige zorg wordt naar beste weten en kunnen geboden, volgens de richtlijnen van internationale vakorganisatie ILCA. Eurolac.net producten en hulpmiddelen worden met de grootste zorg toebereid en verpakt. Eurolac is niet verantwoordelijk voor schade door onjuist of onoordeelkundig gebruik. Eurolac raadt met klem aan om hulpmiddelen alleen te gebruiken op advies en onder begeleiding van een lactatiekundige. Lactatiekundige hulpmiddelen en advies zijn geen vervanging van medische zorg voor medische condities.
Als gevolg van wetgeving rondom het claimen van gezondheid beïnvloedende werking van niet als zodanig geregistreerde middelen en producten, is het voor Eurolac niet mogelijk en toegestaan, op de winkelsite of de hoofdsite eurolac.net, bij veel van de in de webwinkel verkrijgbare producten te omschrijven waarvoor ze kunnen worden gebruikt, noch te verwijzen naar artikelen, internetsites of andere documenten waar klanten deze informatie wel kunnen verkrijgen. Klanten wordt daarom aangeraden zich voorafgaand aan aanschaf terdege te laten informeren door bijvoorbeeld een lactatiekundige. Voor vragen over diensten en producten kunt u e-mailen naar [email protected] Inhoudelijke vragen over borstvoeding moeten worden gemaild naar [email protected] en zullen als consult worden beschouwd en gefactureerd. Zie voor tarieven en consultvormen de pagina praktijk / tarieven.

Prijzen

De in de webwinkel genoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief administratie en verzend kosten binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland wordt een toeslag voor verzending gerekend.
Kortingen kunnen worden toegekend via kortingscodes. Deze kortingen worden berekend over het factuurbedrag exclusief administratie en verzend kosten.
Voor grootverbruikers (therapeuten) en wederverkopers gelden aangepaste prijzen. Deze zijn te vinden in de winkel als categorie B2B.

Verzending

Eurolac streeft ernaar bestelde producten binnen 3 dagen op het bezorgadres afgeleverd te hebben, tenzij anders op de winkelsite aangegeven. Op het moment dat de zending bij post.nl is aangeboden, heeft Eurolac.net echter geen controle meer over het verloop van de aflevering; pakketpost kan wel via T&Tcode worden gevolgd.
Bestellingen die op maandag tot en met dinsdag en op donderdag voor 15:00u en op vrijdag voor 12:00u binnenkomen worden in principe dezelfde dag verwerkt en verzonden. Let voor uitzonderingen goed op de aankondigingen op de winkelsite over tijdelijke winkelsluitingen. U ontvangt een verzendbevestiging op het moment dat uw bestelling aan Post.nl wordt aangeboden. In principe zou het vanaf dat moment binnen 24 uur (of op de volgende werkdag) moeten worden geleverd door Post.nl. Indien de post er langer dan drie werkdagen over doet om te leveren wordt u geadviseerd bij hen te klagen.

Controleer bij het uitblijven van de bestelling of de adresgegevens correct zijn opgegeven. Indien het adres klopt kan Eurolac de bestelling kosteloos opnieuw versturen. Bij nasturen bij foutieve adressering worden portokosten in rekening gebracht.

Betaling

Voor betaling kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • iDeal, Mister Cash en Sofort Banking zorgen voor prompte betaling vooraf via uw eigen vertrouwde internet bankier omgeving. De kosten die de banken berekenen worden door Eurolac voor u betaald. Uw bestelling wordt direct na bevestiging van de betaling verwerkt.
  • Bestellen op rekening is ook mogelijk. Uw bestelling wordt alvast klaargemaakt en verzonden op het moment dat de bank bevestigt dat de betaling is ontvangen. Indien uw bestelling niet binnen drie weken wordt bevestigd door betaling, wordt de bestelling geannuleerd.
  • Bij afhalen bij Eurolac Lactatiekunde te Helmond (uitsluitend na telefonische afspraak) kunt u contant betalen of PIN). De voorkeur gaat echter uit naar direct online betalen bij bestellen.

Voor overschrijving via bank (bij bestellen op rekening in de winkel of voor facturen voor consulten of educatieve diensten) maakt u het totale bedrag op de factuur over naar IBAN: NL42 TRIO 0197800033 (BIC: TRIONL2U) ten name van Eurolac Lactatiekunde te Helmond onder vermelding van het factuurnummer/bestelnummer.

Betaalverplichting

Door het klikken op de knop Bestelling plaatsen gaat u een betaalverplichting aan.