Home | SiteMap | Contact
Portal > Eurolac > Curriculum Vitae, diploma, beroepsvereniging

Gonneke van Veldhuizen - Staas, IBCLC

Grevelingen 8

5704EJ Helmond

tel 06 20474391

 gonneke@eurolac.net

Beroepsvereniging:

NVL
(Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen)

lidmaatschapnummer: 43692
 

 Internationale beroepsvereniging:

 ilca

 lidmaatschapsnummer: 153635

 

LKdiploma2007-12

diploma IBCLC

registratienummer 392-70032
  
  Lees verder ...hoekWelkom!hoek
Borstvoeding is de natuurlijke manier om baby's te voorzien van goede voeding, bescherming en koestering, maar het gaat niet altijd vanzelf. De meeste problemen zijn echter met goede informatie vooraf te voorkomen of met deskundige hulp op te lossen.
Borstvoeding is meer dan de verbinding van een melkproducerend klierstelsel met een spijsverteringsstelsel; het niet alleen nutritief, het is ook unificatief, eenmakend. Borstvoeding is een relatie tussen twee mensen die elkaar aanvullen en complementeren.
Als lactatiekundige zal ik me op deze twee-eenheid richten, helen wat verbroken is en de unificerende krachten van de borstvoeding zelf de kans geven te werken. Vanwege de stemloosheid van het kind zal ik te allen tijde optreden als de stem voor dit kind en zijn/haar welzijn de hoogste prioriteit geven. De zorg voor het welzijn van de moeder en andere gezinsleden wordt door mij natuurlijk niet vergeten.Bekijk mijn boeken

Bekijk mijn boeken in de Blurb winkeluw advertentie hier?


hoekEerste hulp bij borstvoedinghoek

Maak direct zelf een afspraak:

of gebruik een van deze mogelijkheden: 

 
 
 
 
 
 


hoekSpreker over borstvoedinghoek

Gonneke van Veldhuizen-Staas, IBCLC is een gewaardeerd, enthousiast en kundig spreker voor symposia, congressen en evenementen. Tot de mogelijkheden behoren presentaties, voordrachten en lezingen  over een diversiteit van onderwerpen binnen het vakgebied lactatie en de begeleiding bij borstvoeding voor symposia en congressen; workshops en masterclasses voor congressen en evenementen.
hoekAgendahoek

In de Agenda vind je de plaatsen en evenementen waar je mij kunt vinden als spreker of standhouder, waar ik mezelf bijschool of waar ik anderen bijschool en ook een overzicht van de dagen dat de winkel is gesloten.hoekNetwerkenhoek
  
blog

Eurolac!

facebookfacebook
 Gonneke van Veldhuizen-Staas
twitter
 @eurolacpuntnet


hoekHoud eurolac.net in de luchthoek

 

Lees je graag de artikelen van Eurolac Lactatiekunde? Heb je de informatie en adviezen kunnen gebruiken? Laat je tevredenheid blijken door een bijdrage om deze site in de lucht te houden. Klik op de Doneren-knop op het Eurolac! blog.hoekAlgemene informatiehoek

Eurolac.net is de online poot van Eurolac Lactatiekunde. Eurolac Lactatiekunde omvat een praktijk voor persoonlijke, telefonische en email consultatie; een educatief centrum voor het ontwikkelen en aanbieden van cursussen en andere educatieve en informatie activiteiten voor zorgverleners en ouders en een webwinkel voor hulp- en ondersteuningsmiddelen bij borstvoeding.

Meer informatie over de site en over Eurolac Lactatiekunde vindt u in Colofon en Contact en bij Disclaimer.

De gehele inhoud van Eurolac.net is copyright beschermd.hoekSamenwerkinghoek
bvcom
zenodesign
halepublishing
  Geen spam meer met Anti Spam Web


 Unieke bezoekrs vanaf 31-10-2012

blog web counter
Web CounterhoekDrukwerkhoek

Drukwerk zoals infobladen, kleine boekjes en flyers wordt verzorgd door

Prijsprinter - copyshop